sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Viikonlopun kuvasaldo

Tähän viikonloppuun - joka korkkaa minun kauan kauan odotetun kesälomani - kuului Rock The Beach- festivaali perjantaina, sekä Helsinki Gay Pride -paraati (miksei näille voi antaa suomenkielisiä nimiä?!) tänään lauantaina. 

Pääsin Rock The Beachiin ilmaislipulla, jonka sain palkkioksi Flesh Roxonin musavideolla esiintymisestä. Sain itse valita päivän, ja koska kyseisellä festarilla ei ollut kauheasti minua maittavaa tarjontaa, päätin valita sen päivän, jolloin edellä mainittu bändi itse esiintyy. Se olikin ainoa bändi mitä oikeastaan jaksoin katsoa. 

Henkselit paukkuen menin Tärkeiden Ihmisten sisäänkäynnistä!

Kesävarpit ui ♥

Hietsu oli aivan ihana festaripaikka!
Radio Rock -lavalla oli äänet niin täysillä, että meinasi korvat lähteä päästä jopa tältä etäisyydeltä, kun Mustache alkoi soittaa. 

Flesh Roxon

Nicky

Willy 


Petri

Willy

Nicky

Nicky menossa pussaamaan Willyä! ♥


Nicky


Noniin, eiköhän siinä ollut Flesh Roxonista tarpeeksi kuvia.


Roxonin keikan aikana ihana aurinkoinen Ulla eli Albine A.Dorable löysi minut, ja sainpa sitten loppupäiväksi seuraakin! Vedettiin vähän curry-kanaakin puoliksi, nam nam. Kovin pitkään en jaksanut festareille jäädä, kun ei siellä sitten ollut niitä bändejä, mitä olisin jaksanut katsoa, ja iski sitten koti-ikävä!Tänään oli sitten homojuhlien aika, ja kuten otsatukasta olette nähneet, olin valmistautunut siihen jo hyvissä ajoin! Homoparaatia olin katsomassa yhdessä Shadow'n kanssa. Vaikka olemme molemmat heteroita, osoitimme tukemme homojen tasa-arvoisten oikeuksien puolesta katsomalla ja osallistumalla. Ja paraatit on aina kivoja!Shadow

ja minä!Hyvää homoviikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti