maanantai 3. kesäkuuta 2013

My very own Blackie

Sain tänään vihdoin valmiiksi taas työn alla olleen piirutstuksen!

En laskenut, kuinka kauan tätä työtä piirsin. Arvioisin, että tuhrustin keskimäärin tunnin pätkissä suurinpiirtein - herra isä - nelisen viikkoa! Melkein kuukauden!

En jaksa piirtää aina paljoa kerralla, ja minusta on hyvä antaa silmän levätä välillä, koska silloin näkee virheet paremmin. Jos tuijottaa samaa piirrosta monta tuntia putkeen, silmä turtuu eikä huomaa esimerkiksi virheitä anatomiassa. Lyijykynillä työskentely on myös hidasta, sillä niillä voi työskennellä vain niin pientä aluetta kerrallaan kuin terä on leveä. Voisinpa huvikseni kokeilla taas välissä akryylimaaleja, tai edes akvarellikyniä, jolloin ei tarvitsisi tihrustaa niin yhtä lailla.

Tässä hän nyt kuitenkin on - minun ikioma - Blackie Lawless!


6 kommenttia:

 1. Mistä ihmeestä sä päättelit että mulla on adhd? xD Mä oon kyllä ilmoittanut kaikille julkisesti kärsiväni taudista nimeltä bi-bolaarinen masennus, eli olen maanis-depressiivinen. Maanisuutta sä tässä varmaan tarkoitat? P.s olen luonteeltani myös erittäin innostunut kaikesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vaan mieleen tosta sun kuvauksesta, kun kerroit kouluajoistasi. Ettet saanut mitään valmiiksi ym. Mutta voihan se olla maanisuuttakin. En oo lääkäri. :D

   Poista
  2. Aa juu. No siis se aika oli mulle sellasta, että itkin joka päivä, toivoin kuolevani, olin kiusattu, mut jätettiin jatkuvasti ja toisin sanoen sain burn outin ja noista ajoista en ees muista paljoa, koska mun tilanne oli niin paha. Oksensin, treenasin, koitin olla täydellinen. Aivot ei jaksaneet enää toimia ja näin ollen en saanut siis tehtyä mitä piti. Se johtui siis täysin mun masennuksesta. Ps hieno piirustus.

   Poista
  3. Joo no, tuohan selittää sitten. :S Ite oon vähän tutkiskellut tota AD(H)D:ta ja sen takia näen sitä kaikkialla. :P
   Ps. Kiitos ;)

   Poista
 2. Heips! Siulle ois "haaste" miun blogissa :)
  http://meikkilauggu.blogspot.fi/2013/06/36.html

  VastaaPoista
 3. Sulle olis haaste mun blogissa myös :D

  VastaaPoista