perjantai 14. kesäkuuta 2013

I just wanna be a crimson idol

En muista kenen blogista sain idean listata kaikki menneiden aikojen idolini, mutta kirjotin sen heti ylös muistiin. Niinpä nyt listaan alle kaikkien aikojen suosikkibändini- laulajani ja tv-tähteni.  

Aloin kuunnella "aikuisten musiikkia" melko nuorena, oikeastaan heti jo ekalla luokalla. Kuuntelin sitä mitä siskonikin kuunteli: Aikakonetta, Movetronia, XL5:sta ja Mr.Presidentiä. Niitä en kuitenkaan fanittanut täysillä. Sen sijaan nämä ovat muuttaneet pikkutytön maailmaa:

Backstreet Boys7-vuotiaana sain joululahjaksi Bäkkäreitten levyn, ja siitä lähti monen vuoden fanitus. BSB on ollut ylivoimaisesti yksi suurimmista suosikeistani. Eniten ihailin Briania (kuvassa toinen oikealta), koska hän oli kaikista söpöin!

Power Rangers


Nimenomaan ylläolevalla kokoonpanolla: Billy, Trini, Tommu, Jason, Kimberly, Zack. Tämä sarja tuli aikoinaan PTV4:ltä, joka edelsi Nelosta. Meillä ei kotona näkynyt PTV:tä, mutta mummilla näkyi, ja niin mummi saikin nauhoittaa kaikki jaksot, ja lukea tekstit suomeksi. Sarja oli maailman paras! Suosikkini oli Trini (keltainen).

Michael JacksonÄiti ja hänen miesystävänsä pääsivät käymään Jacksonin konsertissa, minä nauhotin sen videolle ja katsoin yhä uudestaan ja uudestaan. Minulla on "History" -tuplakokoelma albumi, ja arvatenkin se pyöri stereoissa tiuhaan tahtiin. Olin tuolloin kahdeksan.

Spice Girls
Kukapa pikkutyttö tästä bändistä ei olisi silloin tykännyt. Asuimme uusioperheessä äitin miesystävän ja tämän lasten kanssa, ja meitä oli yhteensä neljä tyttööä - lähes kokonainen bändi siis! Esiinnyttiin vanhemmille, keräiltiin kortteja ja tarroja, popitettiin. Ja voi että paksupohjaiset kengät saivat tämän tytön kuolaamaan!

Backstreet Boys pysyi lempparinani pitkään muiden yllä olevien feidattua, kunnes ykköseksi nousi

Tyrävyö (feat. Jimi Pääkallo)Olin kuullut Tyrävyöstä aiemmin kaveriltani, hän ja hänen siskonsa tykkäsivät siitä. Kun kävin äitini ja siskoni kanssa Jakomäessä järjestetyssä ilmaistapahtumassa, jossa kyseinen bändi veti keikan, ihastuin heti! Sen jälkeen poikapoppi sai jäädä, ja suomirokki tulla! Tällöin taisin olla juuri täyttämässä 11.

Taru sormusten herrasta/Elijah WoodTaru sormusten herrasta -elokuvan ensimmäinen osa tuli teatteriehin kun oli kuudennnella. Olin niihin aikoihin lukemassa trilogiaa, ja ihan mieletlön fani. Kaiken huippu oli se että elokuvan päätähti oli mielestäni syötävän söpö! Tuon jälkeen aloinkin sitten tykätä vähän vanhemmista ja rumemmista miehistä....

Nightwish
Meillä näkyi Moon TV-niminen kanava, jolta tuli jonkin sortin listaohjelma. Satuin katsomaan sitä, kun ykköseksi sijoittui Nightwishin Over The Hills And Far Away. Katsoin musiikkivideon läpi iho aivan kananlihalla. Se oli rakkautta ensi kuulemalla. Siitä lähtien se on ollu lempibändini, ja vasta viime vuosina tasoittunut muiden kanssa.

Nightwishia fanitin intohimoisesti koko yläasteen ajan, enkä siis todellisia idoleita ole löytänyt enää ala-asteen jälkeen... Olen löytänyt kyllä uusia biisejä ja bändejä, joista pidän, mutta niiden kohdalla ei voi puhua todellisesta faniudesta. Kunnes tuli....

W.A.S.P.Waspin minulle tutustutti aikoinaan ex-avokkini joskus vuonna 2009 tienoilla. Tykästyin niihin biiseihin joita kuulin. Kuitenkin nyt vasta hetki sitten havahduin huomaamaan, miten ihanan loistavan huippu bändi onkaan kyseessä, ja jälleen voidaan puhua fanituksesta! ♥

Siinä ovat listattuna  nyt ne suurimmat vaikuttajat tämän tytön elämässä. Onko joukossa mitään samoja kuin teillä itsellänne on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti