torstai 4. heinäkuuta 2013

Koskella la la la laa.

Kuvaussessiota on ollut tässä muutamat lähiaikoina! Tänään kävin Turussa, eilen olin täällä kotikaupungissa kuvailemassa ulkosalla. Shadow'n kanssa yhteisestä sessiosta mainitsinkin jo aiemmin. Niistä sain jo maistiaiskuvia, mutta lisäilen niitä tänne näytille kun saan kaikki!

Tässä kuitenkin eiliseltä reissulta otoksia. Kuvattiin Helsingin Vanhan kaupungin koskella, sekä Toukolassa päiväkodin pihalla. Rakastan sitä aluetta, ja aiemmin hinguin halusta muuttaa sinne tai Arabiaan.

Kuvaajana toimi Tuula Ylikorpi.


Vähän meinasi jännittää noin korkealla.
Tolppa oli liukas eikä farkut jalassa meinannut onnistua mikään. Välineurheilua... 
Pitää muistaa vähän myös pelleillä!
Tykkään näistä kuvista hirveästi. Niistä välittyy hyväntuulisuus ja ilo, niin että alkaa hymyilyttää niitä katsellessa. Tuulan kanssa oli tosi kivaa kuvata ja helppoa poseerata (vaikka kosken kuohunta vähän vaikeutti).


7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Vaikee valita yhtä lempparia :o Tosi söpö ja ihana tuo paita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Tuo paita on tosi ihana, mutta valitettavan huonolaatuinen. :< Ostin sen pitkähihaisena, mutta kangas repesi selästä hihan juuresta, eikä sitä voinut enää paikata, niin päätin leikata hihat pois. Nyt se on revennyt selästä vyötärön kohdalta, mutta onnistuin piilottamaan repeämän solmimalla helman. Se on kyllä ihan kokoajan lentämässä roskiin :D

   Poista
 2. tääh mitä mä oon missannu, oot ollu täällä käymässä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kommentoit jotain mun fb-statukseenkin, missä kerroin käväisseeni Turussa. Tein vaan siis nopean päiväretken vaan, koska oon vähän tämmönen koti-ikäväinen tyyppi. :/

   Poista
 3. Oi ihanat hiukset ja ihana tyyli! :-) Oot ihan mielettömän kaunis :>

  Itse seuraan ja otan paljonkin vaikutteita pukeutumiseeni fiftari/pin-up -tyylistä, joten käy kurkkaamassa http://irasixteendollars.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista