tiistai 16. heinäkuuta 2013

I belive I can fly

Muut viettää maanantain töissä, toiset grillaa. Minä lensin!

Kaverini Jenni kysyi minulta eilen haluanko lähteä lentämään myöhemmin sinä päivänä. Olin ensiksi hieman kysymysmerkkinä, mutta suostuin tottakai. Jenni ja Jennin poikaystävä Petja pääsivät kaverinsa lennätettäväksi, mutta tarvitsivat mukaan vielä neljännen. Tavattiin Malmin lentokentällä, änkeydyttiin pikkiriikkeseen lentsikkaan, ja - huiiiiiih! - lähdettiin lentoon!

Olen kerran aikasemmin lentänyt matkustajalentokoneella (Tornioon ja takaisin). Tästä rakkineesta oli paljon paremmat näkymät ja turbulenssi tuntui ihanasti. :D Lennettiin noin 400 metrin korkeudessa jotain 180km/h. Suomi on kyllä niin soman näköinen ylhäältä käsin. Maisemat näyttivät ihan sellaisilta rakennetuilta pienoismalleilta, joita näkee museoissa. Tuttujakin paikkoja on melko vaikea tunnistaa ylhäältä käsin, ja vauhtia oli kuitenkin sen verran, että oltiin hetkessä jo menty niiden ohi. Kaiken lisäksi minä jostain syystä rakastan karttoja, ja nyt sai vähän niinkuin tutkia ihan IRL-karttaa, tai jotain!

 Lennettiin Malmilta kohti Sipoota, kurvattiin Nikkilän yli Porvooseen, käännyttiin takaisin, mentiin Etelä-Sipoon yli Helsinkiin, käväistiin Espoon yllä, ja jossain Keilaniemen jälkeen käännyttiin takaisin.


Minä asuin ennen tuon punaisen ympyrän kohdalla.Mitä noi nyt on, rusakoita tai jotain...

Minä ja Jenni

Bongasin Vasikkasaaren, jossa kuvattiin Lauri Tähkän "Syyskyyn kyy" -musavideo. Tunnistin sen tuosta öljytynnyristä!

Suomenlinna

Alastulo oli hieman töyssyinen

Turvallisesti (ja tylsästi) taas maan kamaralla. 


5 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida, kun kävi hauska sattuma. :P Luin tän sun blogitekstin. Sitten menin Facebookkiin, jossa huomasin sattumalta tickeristä mun kaverin kommentoineen hyvin samannäköistä kuvaa kuin toi sun viimenen. Tää kuva oli sun kaverin, Petjan. :D

  Ei mulla muuta tällä kertaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Kuin hienoo, oli varmasti jännää! Vähän eri luokkaa kuin matkustajakoneissa lentely. Se on kyl jännä, miten niitä tuttujakin seutuja on yllättävän vaikee tunnistaa yläilmoista, kaikki näyttää jotenki niin pieneltä ja aattelee vaan, et eihän tuo voi olla se paikka. :D

  VastaaPoista
 3. Vau!!! Oot toteuttanut mun haaveen :) Vaikka toisaalta pelkään korkeita paikkoja, silti oon aina änkeemässä johonkin kuumailmapalloon tai maialmanpyörään.

  VastaaPoista