perjantai 10. toukokuuta 2013

Testi: Luomivärin pohjustaja

Tein tuossa ihan mielenkiinnosta eräänä päivänä kliinisen tutkimuksen siitä, kuinka paljon kirkkaammilta luomivärit näyttävät pohjustusaineella ja ilman. Tässä tulos. 

Haaveilin luomivärin pohjustusaineesta, kun minulle sanottiin sen auttavan siinä, että värit näkyvät kirkkaammin. Niinpä löysin Ebaysta edullisesti napin ja päätin kokeilla. Nyt halusin ihan vertailla ja nähdä eron ilman pohjustusta sekä pohjustuksella.

Ensimmäinen paletti on H&M:stä, maksoi kympin. Se ei siis mikään megakorkealaatuinen paletti. Toinen on Ebaysta ostettu, kiinasta tullut paletti, joka sisältää kymmeniä eri värejä. Laitoin käsivarteeni raidat samaa väriä vierekkäin, toisen pohjustajalla ja toisen ilman.


Ei voi muuta kuin todeta, että pohjustaminen kannattaa, jos haluaa luomiväreistään kirkkaita ja pitkäkestoisia.


5 kommenttia:

 1. Itse sain tänään juuri eBaysta tilaamani Lime Crimen pohjustajan, jolla päästiin juurikin samanlaisiin tuloksiin. Huomenna pääseekin jo kokeilemaan, miltä ne luomivärit näyttääkään pohjustettuna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shadow'n blogista minäkin sain idean kokeilla omaa pohjustajaani. :) Toistaiseksi tuo toimii niin hyvin, niin pääsen vähän halvemmalla, kuin jos ostaisin lime crimen.

   Poista
  2. Joo sieltäpä minäkin sain inspiksen. :) Huomenna siis sukujuhlia tiedossa, ja pääsee heti testiin!

   Poista
 2. On muuten aika iso ero. Hankin itsekin vähän aikaa sitten, muttei ole vielä suostunut ilmaantumaan postiin :/ pakko kärvistellä himmeilläpuolipäiväväreillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä iso ero. Tuo alemman kuvan sininen etenkin näyttää aika herkulliselta!

   Poista