sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Shoppailuvinkki: Horror Shop

Zombiewalk-postauksessa vilahtikin Horror Shopin myyntikoju, ja silloin lupasinkin kertoa teille myöhemmin kyseisestä puljusta enemmän. Mikäpä olisikaan sen parempi hetki, kuin myymälän ensimmäinen syntymäpäivä! Tämä kauhutaapero täyttää siis tänään 26.5. vuoden!

Horror Shop on ainutlaatuinen pieni kauhukauppa, jonka tuotevalikoimaan kuuluu pääasiallisesti genreen sopivia elokuvia, CD-levyjä sekä erityisesti oman malliston t-paidat, joita ei tosiaan saa mistään muualta. Vaikka myymälä on kummitellut vasta vuodenpäivät, on se toiminut verkkokauppana jo nelisen vuotta.

Horror Shop sijaitsee Helsingin Sörnäisissä Suvilahdenkatu 10:ssä. Sijainti on valitettavan epäedullinen, sillä vaikka syrjäinen ja eristynyt sijainti hämyiselle kauhukaupalle sopiikin, liian harva asiakas vain eksyy kauppaan ohikulkumatkallaan. Sinne pitää siis mennä vartavasten. Tämä ei ole kuitenkaan pätevä syy jättää menemättä, sillä Shopissa esiintyy esimerkiksi miltei joka lauantai jokin bändi (mm. Flesh Roxon). Keikat ovat ilmaiskeikkoja, ja vaikka tarjoilua ei ole kaupan puolesta järjestetty, saa omat virvokkeet vapaasti ottaa mukaan.

Olen käynyt Horror Shopissa nyt kahdesti, ja molemmilla kerroilla olen kuvitellut eksyneeni. Kurvista (Sörnäisten metroasemalta) on parin korttelin kävelymatka, ja kun pääset tarpeeksi lähelle, Horror Shopin näyteikkunat ja kyltit ohjaavat sinut kyllä perille. Puoti sijaistee siis sisäpihalla, toisessa kerroksessa.

Yläkerrasta pilkottaa Horror Shopin kutsuvat ikkunat.Mainistinkin aiemmin t-paidat, joita Horror Shopissa myydään. Osa paidoista on humoristisia, osa irstaita, mutta kaikki ovat jollain tavalla provosoivia tai "huonon maun mukaisia". Tämän tyylisiä siis tuskin tulee löytymään  tavallisista kaupoista tai vaatemerkeistä. Horror Shopin omistaja, Sami, suunnittelee ja tekee paitojen kuvat itse, joten jos haluat malliksi, voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi. Tai jos sinulla on mahtava idea paitaan, voit kertoa sen, ja kenties ideasi päätyy myyntihyllylle. En tosin lupaa mitään.

"Mom, dad, me and Satan" on hellyyttävä paita, joka löytyy myös omasta vaatekaapistani.

"Zombie - Eat flesh!"
Löysin oman kuvani!

Cd-levyt ovat suurin osa black- tai death-metallia, mutta joukkoon mahtuu myös esimerkiksi psychobillyä (ja löytyipä hyllystä myös ainakin yksi W.A.S.P.:in levy ♥). Kirjat käsittelevät okkultismia, satanismia, rajatietoa ja kidutusta, mutta myös kauhua, elokuvia ja kauhuelokuvia! Kauhuelokuvien ystävät varmasti rakastavat tätä kauppaa, etenkin UG-kauhun.  Horror Shopista löydät myös okkultismin ym. harjoittamiseen tarvittavia välineitä, kuten Oujia-lautoja, rituaalikelloja, tarot-kortteja. Kutistetun pään voi ripustaa vaikka auton taustapeiliin.

Kutistettuja päitä ja Flesh Roxoninkin levyjä siellä rivissä.
CD:itä...

Kirjoja...

DVD:itä....

Voodoo-nukkeja....

Paras osio kaupassa on kyllä minun mielestäni "tyttöjen oma aarreaitta", eli käytettyjen vaatteiden nurkkaus! Horror Shopiin voi siis tuoda omia vaatteitaan myyntiin, mikäli ei itse jaksa niitä lähteä esimerkiksi kirpputorille myymään. Parasta on se, että (nämäkään) tuotteet eivät tosiaan ole hinnalla pilattuja! Samaisesta nurkkauksesta löytyy kyllä myös täysin uusia, käyttämättömia Hellbunnyn vaatteita. Itse selasin nurkkauksen tarkasti läpi, löysin kaikenlaista sovitettavaa (tähän väliin on muuten sanottava, että sovituskoppi on melkoisen ahdas!), ja lopulta mukaani tarttui yksi neule, jollaista olen metsästänyt, sekä tyylikkäät keinonahkahousut. Nämä ovat ostettavissa vain myymälästä (ei siis nettikaupasta).
Kaiken edellämainitun lisäksi löytyy vaikka mitä muuta! Huhhuh, en jaksa edes kirjoittaa kaikesta, joten antaa kuvien kertoa. Pahoittelen kuvien laatua, Horror Shopissa oli hieman hämärää, mika vaikeutti kuvaamista.

Elvira ja Dracula

Horror Shopin ystävälliset asiakaspalvelijat Maria ja Sami.
(Taustalla muuten Samin maalaamia tauluja, jotka ovat myös myynnissä.)

Käykö ovesi takana jatkuvasti Jehovan todistajia? Ei hätää...!


Samin maalaama taulu, joka on valitettavasti jo myyty.

Horror Shopissa toimii myös tatuointi- ja lävistysstudio Tattoo Dungeon.


Lopuksi haluan vielä ilokseni kertoa, että Live fast, die young, leave good looking corpse -blogin lukijat saavat erityistarjouksen:
10% alennus yli 15 euron tilauksista! Alennus koskee sekä nettikaupasta, että myymälästä ostettuja tuotteita. Kuponkeja voi käyttää 1 per asiakas ja niitä on yhteensä käytettävissä 50kpl, joten ole nopea! Myymälässä vierailevat saavat vielä kaupanpäällisiksi 3 kpl vapaavalintaista numeroa Blood Ceremony Magazine -lehteä.
Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun saakka.
Alekoodi: Mortianna friends 666

Horror Shop, Suvilahdenkatu 10, Helsinki2 kommenttia:

  1. Moi Mortianna! En löytänyt sähköpostiosoitettasi mistään. Mihin sähköpostiosoitteeseen sinulle voisi lähettää postia? Kiitos jo etukäteen! Terv. Eeva

    VastaaPoista