keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Hold on to my heart!

Mun on pakko tunnustaa tämä, pakko saada se pois sydämeltäni. Tämä on vähän noloa, enkä tiedä auttaako sen kirjoittaminen mitään, mutta mun täytyy yrittää. Mä olen rakastunut!

Rakastunut. Hurahtanut. Ja siitä on kovaa vauhtia tulossa mulle epäterve pakkomielle. Ne, ketkä ovat minun Tumblriani seuranneet, arvaavatkin varmasti kenestä on kyse.  Muille tiedoksi, että kyseessä on tietysti Blackie Lawless, W.A.S.P.:in laulaja-kitaristi.

Toisinaan, kun isken "targettini" johonkin kiinni, saatan olla hyvinkin fanaattinen. Oli kyse sitten bändistä jota fanitan tai ihmisestä johon ihastun. Sitä ei ole tapahtunut tosin enää vuosiin. Nyt olen hullaantunut, enkä ole aivan varma, onko se hyvä vain huono asia. Ajattelen Blackie'ä jatkuvasti, vietän aikani tuijotellen sen kuvia netistä ja katsellen haastatteluja Youtubesta, ja kun olen poissa koneen äärestä, ikävöin sitä ihanaa raspiääntä! Aivan kuten ikävöisin jotain ihmistä, jonka olisin ihan oikeasti tavannutkin. Olen ihan hupsu! :D

Olen vakaasti päättänyt että etsin Blackien käsiini ja me mennään naimisiin. Piste.


Oletteko te koskaan ihastuneet naurettavasti korvia myöten? Enhän minä voi olla ainoa kelle näin käy!

2 kommenttia:

  1. Haha, et ole ainoa! :D pikkuteininä olin korviani myöten rakastunut Apulannan Toniin (niinkuin moni muukin teini silloin). Eikä siitä ole kauaa kun hullaannuin viimeksi eräästä julkkiksesta. Tai hahmosta paremminkin. Mieheni kyllä tietää asiasta, eikä se häntä haittaa, mutta jätetään nyt kuitenkin tällä erää mainitsematta kenestä on kyse. :)

    VastaaPoista
  2. Mun varmaan pahin julkkisihastus on Johnny depp, piraattikamppeissa tai sitten jossain jööttireleissä. AAAAWWWWWHHHH! <3

    VastaaPoista