maanantai 18. helmikuuta 2013

Tukka mutkalle - kiharavinkkejä

Suoratukkaiset unelmoivat aina ihanista prinsessakiharoista, minä itse ainakin. Kiharat helpottavat kampauksen tekemistä, mutta toimivat hyvin myös auki sellaisenaan. Parhaat kiharat tulevat todennäköisesti kiharrinraudalla, tai -puikolla, mutta tukan saa mutkalle muillakin tavoin. Itse en ole tähän päivään mennessä hankkinut itselleni kiharrinrautaa, vaikka sellainen on ollut listalla jo vuosia. 

Vinkkaan teille nyt kaksi tapaa, miten hiukset saa kiharalle ilman rautaa. Ensimmäinen on parempi ja helpompi tehdä lyhyisiin hiuksiin, mutta toinen sopii pitkälle tukalle. Ajattelin ensin videoida molemmat itse, mutta youtubesta löytyy valmiina hyviä tutoriaaleja ensimmäiseen. Lisäksi, se on hieman vaikeampi, enkä itse taida sitä vielä täydellisesti.

Ensimmäinen on siis sormikiharat, joilla saa helposti fiftarityylisen kampauksen:
(Itse kihartaminen alkaa tästä kohdasta.)


Toinen, joka sopii etenkin pitkätukkaisille, kiireisille, keskittymishäiriöisille ym. jotka eivät jaksa laittaa tukkaansa kovin kauaa, on sukkakiharat. Kyllä, sukkakiharat. 
(Pahoittelen sitä että tukanlaittamiseni on vähän suurpiirteistä, eli sotkuista. Videolta jäi myös pois vinkki, että pitkää ja tuuheaa tukkaa ei kannata alkaa kihartaa kosteana, sillä se ei todennäköisesti kuivu yön aikana. Siksi kannattaa kostuttaa vain kampausnesteellä.)6 kommenttia:

 1. http://lifebyheli.blogspot.fi/ olihan tähän ihan pakko osallistua :)

  VastaaPoista
 2. niin ja se sähköpostiosoite: makinenheli@gmail.com (kaikkea ei näköjään pysty näin sunnuntai-iltana tekemään kerralla)

  VastaaPoista
 3. http://luurankojakaapissa.blogspot.fi, linkkailen ja leena.flinck@gmail.com

  VastaaPoista
 4. harmittaa kun ei blogii niin en voi osallistuu :(

  VastaaPoista
 5. Mainittu ja linkattu. http://gloomymay.blogspot.fi/
  janey__may@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Jes, ehdin osallistumaaan! http://ravenoaris.blogspot.fi/2013/02/new-stuff.html Tuossa blogitekstissä maininta.

  ravernoir@gmail.com

  VastaaPoista