keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Shoppailuvinkki: Hironia

Tilasin itselleni Hironialta mittatilauksena tehdyn korsetin, ja voipi olla etten enää ikinä kaipaa ylleni yhtäkään tehdasvalmisteista valmiskorsettia.


Saimme palkinnoksi Pin-up Finland –kilpailussa mm. 100 euron alennuksen Hironian mittatilauskorsetista. Aluksi ajattelin, että en aio käyttää tarjousta, sillä minulla ei ole niin paljoa varaa. Viimetingassa kuitenkin päätin, että kaavin rahat kasaan jostain, ja tilasin korsetin. Hironiassa käy onneksi myös osamaksu!

Hironia on tamperelainen salonkiompelimo. En itse päässyt paikalle Mansesteriin, mutta lähetin mittani ym. tiedon sähköpostilla. Aluksi minulle lähetettiin sovitekorsetti, jonka avulla varmistettiin että omasta korsetistani tulee täydellisen sopiva. Lopullinen korsetti kotiutui tänään! 

Nyt kerron teille, miksi mittatilauskorsetti on hintansa arvoinen:

Mikä vyötärölinja! Millään valmiskorsetilla et saa aikaan samanlaista kurvia, kuin mittoihin tehdyllä vastaavalla! Tällaisella saat aikaan ihanan Vampira-vyötärön.
Mukavuus! Varmasti moni lukijani on joskus pukenut yllensä napakan korsetin, ja tietää, miten vaikea sillä on olla. Voisi kuvitella, että näin kurvikkaalla korsetilla olisi vielä epämukavampaa, mutta ei. Korsetti puristaa oikeastaan vain keskeltä, kapeimmasta kohdasta, ja muista kohdista se vain istuu napakasti. 
Laatu! Ei takuulla ole samaa kamaa, mitä saa kympillä Ebaystä. Minun korsettini on todella taitavasti tehty, eikä taatusti ala hajoilla muutaman käytön jälkeen. Tässä minulla on päälläni Burleskan valmiskorsetti niin kireällä kuin sen päälleni sai.


Tässä Hironian mittatilauskorsetti, kiristysvaraa on vielä. 
Kyllähän tällainen ihanuus aika paljon maksaa, mutta jos minäkin saan sen maksettua niin saatte varmasti tekin, jos todella tahdotte. :)


4 kommenttia:

 1. Paljonko tuollainen kustantaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyötärökorsetit alkaen 280€ muistaakseni.

   Poista
 2. WAU tää on kyllä niin hieno! Ja eron kyllä huomaa ja ymmärtää asiaan perehtymätönkin (minä) valmiskorsetin ja tämän uutukaisen välillä!

  VastaaPoista
 3. Ja pakko lisätä vielä etuihin: Valmiskorseteista aina tursuaa ihraa tai ihoa aina joko ylhäältä tai alhaalta (jenkkakahvat, kainaloläskit). Mittatilauskorsetissa ei tosiaankaan.

  VastaaPoista