tiistai 26. helmikuuta 2013

Meikkausinspiraatio

Meikkaaminen on hirveän kivaa. Parhaimmillaan se on luovaa taideteosten maalailua, tavallisimmillaan oman arkisen naamataulun kaunistamista silmää ruokkivaksi. Hirvittävän usein sitä kuitenkin ajautuu samoihin uomiin, joita pitkin kulkee päivästä toiseen. Kuinka olla kangistumatta kaavoihin?

Vastaus on melko yksinkertainen. Inspiroidu.

Osta uusia meikkejä. 
Itse olen tilannut itselleni - yllätys, yllätys - Ebaysta pari uutta ihanaa meikkijuttua! Ihan ensiksi tilasin aivan ihanan, mielikuvitusta ruokkivan luomiväripaletin, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia värejä. Tänään postissa saapui myös uusia meikkisiveltimiä (hukkasin muutaman tärkeän siveltimeni) sekä setti erivärisiä meikkikyniä, jolla saa tavalliseen arkimeikkiin pientä twistiä.

Ota mallia muilta. 
Jos löydän jonkun blogista tai netissä tulee muuten vain vastaan kuva hienoista meikeistä, otan kuvan talteen.  Sitten kun seuraavan kerran meikkaan itseäni, etsin kuvakansiostani mallikuvan itselleni mieleisen mallikuvan ja käytän sitä apuna oman lookini luomisessa. Jollain toisella saattaa olla joku pieni mutta loistava juju, jota ei itse ole tullut ajatelleeksi. Silti jokaisen käsiala on kuitenkin niin erilainen, että meikki näyttää usein hieman erilaiselta omilla kasvoilla, kuin mallikuvassa. Eikä sitä tarvitsekaan jäljentää täysin samanlaiseksi, tavoitehan on vain hakea inspiraatiota!

Harjoittele ja tallenna oma kehityksesi. 
Tällisia meikkejä itse olen viimeaikoina saanut aikaan:
Erilaista arkimeikkiä
Arkiseen meikkiin lisätty pientä ekstraa uusilla meikkikynillä. 

Mallikuva: TÄÄLLÄChinadoll, mallikuva TÄÄLLÄ


Siis pakkohan sitä on nyt santeenkaarimeikkiäkin kokeilla sellaisella paletilla...!


2 kommenttia:

  1. VAIMO! kerro mulle on toi se joku 88 paletti ja onks siinä hyvät pigmentit vai tarviiko perkeleesti porjustusta ja vääntööö (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa on itseasiassa 120 väriä, mutta semmonen samanlainen kylläkin. Nuo kolme viimeistä on ainakin tehty sillä paletilla, eli kyllähän siinä ihan kiitettävästi tuota pigmenttiä on. Mulla on tosin myös luomivärin pohjustajaa, ja se vähän auttaa siinä pigmentin näkymisessä.

      Poista