tiistai 5. helmikuuta 2013

Iloa

Tuumailin pari viikkoa takaperin sitä, mikä tekee onnelliseksi. En ole vieläkään selvittänyt vastausta tähän, mutta moni sanoo, että onni tulee pienistä arkisista asioista. Päätin listata muutamia asioita, jotka tuovat minulle ilon tunnetta. Nyt jaan ne teidän kanssanne.
Ostokset

(Ei missään nimessä noita merkkejä.)
Olen tyytyväinen silloin, kun minulla on jotain tekemistä, mihin kuluttaa aikaa. Ja kulutan aikaa, kun shoppailen. Yleensä netistä, Ebaystä. Vaikka ne ovat usein aivan pieniä ja edullisia asioita, niihin kuluu myös rahaa, josta seuraa helposti morkkis. Joka ei ole ilontunne. Tosin, sitten kun tavarat kolahtavat postiluukusta, on ne jo maksettu aikaa sitten, ja saan vain nauttia uusista tavaroistani!


Herkut

www.divaaniblogit.fi
Herkkujen syönti on samanlaista petollista mielihyvää, kuin shoppailu. Joskus herkuttelu on vain tavanmukaista, kuten esimerkiksi jos ostan suklaapatukan kesken työpäivän. Kotiin tullessa on kuitenkin kiva kaivaa lempijätskipurnukka pakastimesta ja mässätä. 


Värikkäät asiat
Ja kimaltelevat. Niitä on vain kiva tuojottaa. Ja hiplata. 


Mun City-kettu


Öisin, kun käyn kävelyllä, näen usein lähistöllä asuvan kettu repolaisen, joka huiskii menemään punainen turkki loistaen. En ole onnistunut saamaan siitä kuvaa. Sen näkeminen tekee minut iloiseksi. 

Kun Masu leikkii


Masu-kissani on ruvennut ihan hupsuksi sen jälkeen kun Pikkucissa on lähtenyt. Se on paljon eläväisempi ja ulospäinsuuntautuneempi ainoana kissana. Se on onnellisempi. 

Blogi


Tämän blogin kirjoittaminen tuntuu hyvältä, ja tuo iloa. Etenkin kun sain vähän aikaa sitten Facebookissa todella ihanaa palautetta blogistani (kiitos vain, Kia)! Toivon, että lukijat nauttivat lukemisesta yhtä paljon kuin minä kirjottamisesta, ja muistavat välillä jättää kommenttia jälkeensä. :) 

KoiratTämä tuntuu olevan isoin henkireikäni nykyään. Olen täyttänyt elämäni tyhjät aukot, olen täyttänyt pääni koira-asioilla. Luen blogeja, katselen videoita, keskustelen ja opin koirista. Yritän imeä kaiken mahdollisen teorian itseeni. Mutta jotain yhä puuttuu. Tahtoisin päästä toteuttamaan oppimaani käytännössä... 

2 kommenttia:

  1. Onni tosiaan tulee pienistä asioista, jos niitä osaa arvostaa. :)♥ Ihania asioita oot luetellut tässä, näitä on välillä mukava miettiä, että mitkä asiat tekevät onnelliseksi. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täsmentääkseni, sanoin tulevani näistä asioista iloiseksi, en välttämättä onnelliseksi. :) Niillä kahdella on kuitenkin eroa.

      Poista