lauantai 5. tammikuuta 2013

Shoppailuvinkki: Olivia Rouge Shop

Minulle saapui tänään postissa aivan ihana mekko, jonka innoittamana päätin kirjoittaa pari sanaa puodista, josta mekko on peräisin, nimittäin Olivia Rouge Shopista!

Olivia Rouge Shop on Tampereella sijaitseva pienyritys, jossa kaikki - tai ainakin suurin osa (en osaa sanoa asusteista ynnä muista, tai mikäli joukossa on pari tehdasvalmisteista tuotetta) - on suomalaista käsityötä. Valikoimassa on yllin kyllin mekkoja ja hameita, mutta myös paitoja ja muita vaatteita. Mekot ovat melko ainutlaatuisia, etenkin kankaiden kuosien ansiosta. Vaatteet ovat vintage-henkisiä, ja helmaa löytyy niin kello- kuin kynämallisenakin.

Olivia itse on burleskiesiintyjä, muun työnsä ohessa. Hän muodostaa Cherrie A.Dorablen kanssa duon Holy Curves. Olivia ja Cherrie olivat molemmat juontajina ja "emoina" Pin-Up -kisassamme.

Sain mekon lahjakorteilla, jotka olivat kertyneet sekä kilpailun palkinnosta, että palkkiosta, jonka sain osallistuessani Olivian muotinäytökseen viime Ofelia-marketissa. Tämä samainen mekko oli päälläni myös Pin-Up -kilpailun finaalissa, johon Olivia ompeli sen vartavasten minun toiveitani silmällä pitäen. Eräällä kanssakisaajallani, Miss Magpiella, oli samasta kankaasta oleva mekko päällään kuvauksissa, ja ihastuin pinkkiin sydänkyvioon. Niinpä toivoin, että saisin samaa kangasta ylleni, kun kysyttiin vaatemieltymyksiä finaaleihin. Olen myös paljon enemmän kynähameiden kuin kellohelmojen kannattaja, joten tällainen mekko siitä tuli! Tämä uskollinen ystäväni oli päälläni myös jo aiemmin mainutussa muotinäytöksessä.

Olivia, minä ja Mekko finaaleissa.
Kuva: Adam Monaghan

Minä ja Mekko, toisena vasemmalta.
Kuva: Olivia Rouge


Finaaleissa, samoin kuin Ofelia-marketissa mekossa oli tavalliset olkaimet, mutta mekkoa tilatessani rupesin vielä hankalaksi ja pyysin että mekkoon tulisi halterneck-olkaimet. Lantiota myös kavennettiin vähän, koska siinä oli hieman "lihomisvaraa". :)

Rakastan mekon leikkausta. Se istuu aivan loistavasti päälle, ja korostaa vyötäröä juuri oikealla tavalla! En malta odottaa tilaisuutta päästä ulkoiluttamaan sitä!

Lähikuva kankaan kuosista.Tässä vielä toisessa kuvassa oleva laukku, joka tuli mekon kanssa samaan aikaan postissa. Ostin sen melko edullisesti Facebookin Rock'n'roll -kirpparilta.

P.s. Huomasitteko, että lisäsin toiminnot-toiminnon, josta voitte klikata oikean vaihtoehdon joka postauksen kohdalla, jos ette halua jättää kommenttia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti