keskiviikko 30. tammikuuta 2013

LOTD-kollaasi

LOTD eli look of the day eli päivän asuja on aina kiva kuvata. Jos on joskus onnistunut näyttämään hyvältä, se on kiva ikuistaa kameralle, ja muistaapahan sitten jälkeenpäin mitä vaatteita omistaa, ja mikä näyttää hyvältä minkäkin kanssa. 

En tapaa lisäillä blogiini kuvia yksittäisistä päivän asuista, mutta nyt olen tehnyt pienen kuvakollaasin, ja sen jaan teidän kanssanne. Nämä ovat melko pitkältä aikaväliltä, eli osa saattaa olla teille etäisesti tuttuja, jos olette jo lukeneet vanhaa blogiani, mutta älkää antako sen häiritä!


Oikeassa alakulmassa uuden Iron Fistin Pink Fridayt, joista olen haaveillut monia kuukausia!

Tätä kuvaa voitte sitten verrata Inspiration-postaukseen, ja katsoa onnistunko yhtään näyttämään samalta kuin inspiraationlähteeni!


2 kommenttia:

  1. Wow noita lepardipopoja, grauuu! :)
    Olipas kiva löytää blogiisi. Olen alunperin "tutustunut" sinuun (ts. saanut tiedon olemassa olostasi) polefoorumilla, jossa pyöriskelyni loppui lyhyeen. Ehkäpä sinnekin taas ilmaannun kun saan aloitettua tankoilun ikäänkuin uudelleen. Siellä se raukka tönöttää pystyssä ja odottaa. Tuntuu vain näin talvella liian vilpoiselta puuhalta vanhassa omakotitalossa. Tekosyy, tiedetään. :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kun eksyit! :) Tervetuloa.
    En minäkään enää tankofoorumilla pyöri, enpä hirveästi tangollakaan. :/ On ollut tosi vaikea löytää motivaatiota, ja kyllä, tuo kylmyys on yksi minunkin tekosyyni :D En jaksaisi spinnata puolta tuntia ennen kuin tolppa lämpenee...

    VastaaPoista