keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Make ups!

Ai niin, niitä meikkejä lupasin laittaa! Näitä on nyt satatuhatta, mutta hei, mä ainakin tykkään kattella erilaisia meikkejä, ja toivottavasti tykkäätte tekin!
Hei, älkää välittäkö noista huulirajauksista, siihen tuli vielä huulipunaa päälle! Jostain syystä vaan otin kuvan ennen sitä.

Äh, vammanen otsatukka!

Siinä on monta Mortiannaa peräkkäin! Omat suosikit on ehkä nro 3 ja vimppa. Olen huomannut, että olen alkanut tykätä enemmän meikeistä ilman alarajauksia. Alaluomen eye linerit on mun mielestä aina kuulunun olennaisesti mun gootti-lookiin, mutta hmm. Ajat muuttuvat!

7 kommenttia:

 1. Nättejä meikkejä ihanalla tytöllä ^^ hih, aika paljon lilaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se taitaa olla näköjään jonkinmoinen luottoväri :D

   Poista
 2. Ihania meikkejä! Mulle on tullut jo melkein "tavaramerkiksi" kissarajaukset eyelinerillä yläluomelle, ja huomasin, että tuolla oli pari luomiväriyhdistelmää mitä itsekin käytän usein ;D Itse en myöskään tykkää alarajauksia tehdä, joskus vähän mustaa laitan hellästi ja valkoista, mutta niitäkin harvoin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun arkimeikkihän sisältää pelkästään juuri kuvailemasi ylärajaukset (+kulmat ja ripset). Sitten kun laittaudun vähän enemmän niin pistän kaikkea muuta. Arkimeikistä ei ole kuvaa yllä, se on niin tylsä. ;)

   Poista
 3. Kauniita meikkejä<3 Ja vitsit sun hiukses <3

  VastaaPoista