sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kyselyn analyysi

Kyselyyn oli puolitoista viikkoa aikaa vastata. En tiedä mikä bugi siinä oli, sillä eräässä vaiheessa äänestäjiä oli yksitoista, seuraavassa hetkessä kymmenen, lopulta näemmä vain kahdeksan. En ole varma onko ääniä kadonnut bittiavaruuteen, mutta tällä mennään. Noh, kymmenisen aktiivista reilusta neljästäkymmenestä lukijasta on vissiin ihan hyvä luku. ;) Joten analysoikaamme!

Pohdintani ja mielipiteeni kiinnostavat ihmisiä eniten asukuvien kanssa. Tämä on mielestäni iloinen asia. On kiva kuulla että vaatteeni ja ulkonäköni kiinnostavat, koska olen itsekin niistä kiinnostunut. On kiva myös kuulla että pohdintokirjoitukseni miellyttävät, sillä tämä viittaa siihen, että joku ihan oikeasti lukee tekstiäni! :)

Malleilulla oli mielestäni jossain aiemmassa vaiheessa enemmän ääniä, mutta ne ilmeisesti katosivat jonnekin. Se on nyt kuitenkin jaetulla toisella sijalla liikunnan kanssa. Malleilusta olen ajatellut tekeväni videopostauksenkin, sekä jakavani julkaisemattomia kuvia viime kuvauksista. Liikunta ei tarjoa kovin paljoa jutun aihetta (ei ainakaan viimeaikoina) mutta jatkan siis senkin päivittelyä!

Kolmannelle sijalle sijoittuivat koirat ja ihan vaan kuulumiset. Tämä on vähän hassua, sillä kuulumisia kirjoittelen hyvin harvoin. Elämässäni harvoin tapahtuu mitään kovin mielenkiintoista, ja en halua kirjoitella mitään turhaa jaarittelua. Sitä en jaksa kirjoittaa, eikä sitä jaksa kukaan lukea.Mutta jos jotain tarpeeksi mielenkiintoista tapahtuu, lupaan kertoa siitä teillekin! :) Koirista jaksan varmasti myös kirjoittaa.

Meikit eivät saaneet kuin kaksi ääntä. En tajunnut että olen noin huono meikkaamaan! :D Luulen että ujutan meikkikuvia silti asukuvien yhteyteen, koska tykkään hirveästi meikkaamisesta! Ehkäpä kehityn siinäkin niin, että lopulta tykkäätte katsella niitäkin.

Kiitos kovasti kaikille äänestykseen vastanneille! \o/

Unohdin kysleyvaihtoehdoista hiusjutut ja videot. Voitte nyt kuitenkin jälkeinpäin sanoa, kiinnostavatko ne teitä ja kuinka paljon? 


Nykyinen hoitokoirani Kassu, prinsessapoika. 

6 kommenttia:

 1. Videoita! Hiustutorial kans jeespoks.

  VastaaPoista
 2. Hiusjutut olisivat todella mukava! Olisi ihana tietää mitä kaikkea olet käyttänyt väreinä (merkit) ja miten hoidat niin pitkiä hiuksia. Ne kun ovat aina näyttäneet niin ihanan silkkisiltä!

  Taisin valita itse nuo kaikki vastauksena, mikä ei varmasti helpota kyselijää, mutta en halunnut valehdellakaan :D kirjoita sellaisesta mikä tuntuu tärkeältä sillä hetkellä, sehän on helpointa kai.

  Malleilusta oli minulla kysymistäkin: miten päädyit siihen? On kiinnostanut nyt jo vähän aikaa ja olisi ihana kuulla miten sinulla se alkoi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu kysymyksiä! Taisin juuri saada pari postauksenaihetta lisää! :) Taidan vastata noihin kysymyksiinkin sitten ihan "virallisesti". :)

   Poista