sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Apua!

Apua! Blogieni lukuluettelossa (siis listä blogeista joita luen, jotka ovat päivittäneet viimeksi) on spämminä "blogeja", joihin en ole koskaan ilmoittautunut lukijaksi, kutan tämä: http://cultofflowers.blogspot.fi/. Mistä on kyse? Onko bloggeriini hyökännyt jokin virus? Mitä voin tehdä?

5 kommenttia:

 1. Itsellä ihan sama n.tunti sitten!! Lähetin googlelle palautetta mutten saa sitä itse poistettua!! :O

  VastaaPoista
 2. Joo sama juttu täällä! Mun mielestä tuo on Grotescan lopettaman blogin domain, jonka joku on näemmä nyt sitten napannut itselleen. En löydä lukulistasta tota hemmetin blogia ollenkaan niin nyt hallintapaneelissa hirveä spämmi paskaa.

  VastaaPoista
 3. Sama, lähetin kanssa googlelle palautetta mutta saa nähdä mitä tapahtuu. Nopauttamiseksi ainakin kannattaa mahdollisimman monen ilmiantaa tuo blogi :/

  VastaaPoista
 4. Hei, sain sen blogin pois lukulistaltani niin, että lisäsin itseni siihen lukijaksi hallintapaneelin puolelta ja sitten poistuin blogin lukijoista. Nyt ei näy nuo postaukset enää! :)

  VastaaPoista
 5. Löysin hallintapaneelin blogiluettelon oikeasta yläreunasta rattaan kuvan (Hallinnoi lukuluetteloa) ja sitä kautta pystyin poistamaan kaikki turhat blogit, myös ne, joita ei ole enää olemassa. :)
  Aiemmin olen poistunut jonkun lukijoista menemällä kyseiseen blogiin, klikkaamalla "Liity tähän sivustoon" ja sitä kautta lakannut lukemasta blogia.

  VastaaPoista