sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Daisyn läksiäiset

Kolme viikkoa kului nopeasti, kun Daisy oli luonani. Tänään se lähti taas kotiinsa ja minulle jäi koiranmentävä tyhjä aukko. 

Kuinka nopeasti sitä omaksuukin arkirutiineihinsa pienen mäyräkoiran. Daisy oli luonani kuin kotonaan, ja osasi jäädä kotiin  työpäivän ajaksi kaluamaan luuta ja odottamaan. Toisinaan se - niinkuin olen aiemmin kertonut - tuli töihin kanssani myymään. Daisy oli kaikella kunnioituksella hieman laiska myyjä, nukkui vaan autossa ja minä sain juosta ovilla myymässä. Silläpä tulikin sitten vaan nollapäiviä, eli se ei saanut myytyä mitään. :/ Mutta se ei ollut ehkä se tärkein seikka, Daisy oli kuitenkin monen mielestä oikein mukava työkaveri ja ihastuttava otus. Varmasti eniten tätä mieltä oli toimistosihteerimme cairnterrieri Oscar, joka iloitsi etenkin Daisyn juoksuista. Iloitsi silloinkin kun Daisy ei ollut paikalla astumalla minua.
Eilen meillä oli työpaikan "pikkujoulut". Joulun alla meillä oli liian kiireistä töissä jolloin ei järjestetty muuta kuin pieni joululounas keskellä viikkoa. Nyt saimme kunnon illanistujaiset, ja Oscar sekä Daisykin olivat mukana. Tarjolla oli blinejä ja gambas-jättikatkarapua (ihan taju hyviä!).
Daisy sai töistä mitä parhaimman työtodistuksen.


Tässä vielä pieni video siitä mitä kaikkea opeteltiin sinä aikana kun Daisy ole meillä. Suokaa anteeksi kulahtaneet pieruverkkarini.4 kommenttia:

 1. Oi ihana!<3 Mäykyt on kyllä huippuja, itselläni on sileäkarvainen kääpiömäykky. Lähteekö pitkäkarvaisesta mäykystä paljon karvaa?

  VastaaPoista
 2. Enpä ole huomannut että lähtisi. Esim autoon ei jäänyt lainkaan vaikka siellä istui koko illan.

  VastaaPoista
 3. Iiihana tuo temppuvideo!:) Toinen niin iloisena touhuaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daisyn mielestä maailman paras palkinto on ylen määrin kehuja! :)

   Poista