perjantai 9. marraskuuta 2012

Meikkipussin sisältö

Vanhaan blogiini sain kerran toiveen, että paljastaisin meikkipussini sisällön. Minulla oli sellainen muutama vuosi sitten, mutta nyt päätän raottaa meikkipussukkaani uudemman kerran. 

Meikki alkaa tietysti meikkipohjalla. Itse opin meikkipohjan merkityksen vasta kampaajakoulussa ehostuskurssin käytyäni, ja päästyäni kokeilemaan kunnon meikkipohjia. Koulussa meillä oli Ben Nye -merkki käytössä, mutta käydessämme Joe Blascon koulutuksessa, sain koulutuslahjaksi kyseisen merkin meikkivoiteen. Käytän siis sitä sekaisin itse ostamani Grimasin värinapin kanssa, jonka ostin alunperin maskeerautarkoitusta varten. Kumpikaan näistä ei ole minulle ihan täydellinen väri.Puuterina toimii loppuunkulutettu Lumene, värisävy 3.


Tärkein meikkivälineeni on eye liner. Käytän Grimasin mustaa vesiväriä, mutta toisinaan unohtelen asioita erinäisiin paikkoihin,  ja sen takia minulla on myös vara- eye liner. Joka on aivan susi.
Ripset viimeistellään ikivanhoilla, en-muista-mistä-saaduilla ripsiväreillä, jotka eivät ole vielä kuivuneet!


Nykyään olen rohkaistunut käyttämään paljon erivärisiä luomivärejä. Uusin hankintani on luomivärin pohjustaja, jonka tilasin Ebaystä vähän päälle kahdella eurolla. Se selkeästi kyllä auttaa, ja tuo värit kirkkaammin esiin.


Sitten on paljon erivärisiä luomivärejä!

Useimmin käytetyt paletit

Hieman harvemmin käytetyt paletit

Meikin teko onnistuu tietysti helpommin jos on hyvät välineet. Kouluajoilta jääneet Duroy-siveltimet ovat edelleen kovassa käytössä. Ylimpänä on häivytyssivellin, pohjustuksen ym. mönjänlevityssivellin, huulipunasivellin, luomi- ja kulmasivellin, harvemmin käytetty luomivärisivellin, elintärkeä eye liner -sivellin, luomiväriaplikaattori, ja pari muuta luomivärihuiskua.


Nykyään käytän tosi usein tekoripsiä. Melkeinpä aina kun laittaudun "nätimmäksi", eli jos esimerkiksi lähden ulos. Ennen käytin niitä lähinnä kuvauksissa, mutta kokoajan niistä tulee enemmän ja enemmän osa tyyliäni. Olen jopa käyttänyt niitä satunnaisesti töissä.

Mielestäni tekoripsiä ei kannata edes käyttää, jos ei omista kunnon liimaa. Pakettien mukana tulevat liimat voi surutta heittää samantien roskiin. DUO-liima on se mitä tarvitsette. Se on paras, eikä muita tarvitse edes kokeilla. Olen kyllä kokeillut Grimasin liimaa, se on myös hyvää, mutta se on mielestäni hankalampi poistaa ripsistä. Duo-liimaa saa naamiaiskaupoista, mutta halvimmalla sitä saa Stockalta MAC:in pisteestä. Sitä pitää kysyä henkilökunnalta, koska ne eivät pidä sitä missään esillä.

 Kuvassa on muutamat suosikkiripseni, ylimpänä alaripset.


Seuraavaksi olen suunnitellut ensimmäistä videopostausta! Aiheena on kuinka meikkaan. Arkena ja viikonloppuna. Miltä kuulostaa?


1 kommentti: