sunnuntai 12. elokuuta 2012

Semifinaalit!

Tämä viikonloppu vierähtikin tyttölauman keskellä Pohjanmaalla, Ala-Härmässä. Kuten jo aiemmin mainitsinkin, Pin-Up Finlandin semifinaalit pidettiin Power Truck Show'ssa. Viikonloppuun kuului rekkoja, hyytäväm kylmää säätä, härskejä vitsejä, piereskelyä ja paljon, paljon hiuslakkaa. 

Starttasimme Naten kanssa perjantaina. Natella oli tuleva puolisonsa Nico, ja pikku bullityttö Nemi mukanaan. Olin lukenut Natelta tulleesta viestistä, että lähtisimme kuudelta. No, viestissä kuitenkin luki kahdelta. Luojan kiitos Natte muistutti minua vielä Facebookissam, että puolen tunnin päästä olisi lähtö, ja luojan kiitos olin pakannut valmiiksi. Kynnet oli lakkaamatta ja tucca värjäämättä, kun syöksyin seuraavaan bussiin. Hitusen aikataulusta myöhässä päästiin lähtemään. Riihimäellä suoritettiin ensimmäinen pysähdys, kun poimittiin Jenssu Suicide kyytiin mukaan. Perjantai-lauantai-välinen yö vietettiin Isokyrössä (joka on muuten mummini kotikaupunki) yhteisessä vuokramökissä. Perille löytäminen oli hieman hankalaa, sillä navigaattori ei oikein pysynyt perässä siitä. minne nyt oikeen kannattaa ajaa. Se olisi esimerkiksi mielellään viskannut meidät rotkoon, kun eräs tie oli kirjaimellisesti poikki. Pääsimme kuitenkin ehjinä perille. Rovaniemen tyttö oli jääkylmässä lammessa uimassa kun tultiin, hrrr! Vietettiin Naten minipolttareita ja Mercy Maybellen synttäreitä selaten miespelikortteja ja kiharrellen hiuksia. Osa saunoi, osa grillasi vaahtokarkkeja. Kynttilässä. Aamulla herättiin liian aikaisin ja kiiruhdettiin kohti festarialuetta, joka sijaitsi aivan Power Parkin kyljessä. 

Polttarikuningattaren kruunu ja valtikka


Kuten kaikki, jotka tuntevat edes muutaman naisen, tietävät, naisilla laittautuminen kestää. Meilläkin aamupäivä meni vaatteiden vaihtoon, hiustenlaittoon ja meikkaamiseen. Kahden aikoihin kaikki olivat valmiita, ja menimme festarialueelle poseeraamaan muutaman auton kanssa. Klo 15.30 alkoi meidän semifinaalimme. 


Natte löysi mieleisensä rekan

Loput kuvat: Kimmo Katvala


Enisimmäinen "kierros" vedettiin omissa vaatteissamme. Silloin esittelimme itsemme ja kerroimme mistä tulemme. Toisella kierroksella pukeuduimme sponssivaatteisiin. Sponsoreinamme toimivat Olivia Rouge Shop ja Nitrobabe. Tulimme lavalle yksitellen ja meiltä kysyttiin muutama kysymys. Viimeisellä kierroksella tulimme kaikki lavalle ja juontajamme Cherrie A.Dorable ja Olivia Rouge kuuluttivat finalistit! 

Ja finalistit ovat: 
Miss Magpie
Elisa Day
Demi d'Midnight
Mia A.Morte eli Mortianna
Mercy Maybelle
Jenssu Suicide
Wendy D'Ville ja
Kitty Fearless!


Jenssu Suicide kirmaa! 
Miss Magpie ja Elisa Day jo kuulutettuinaMercy Maybelle ja minä 

Harmistuin kauheasti etenkin Naten puolesta, sillä olisin halunnut sen kanssa finaaliin. Mutta onneksi Natte toipui pian, eikä ollut lopulta moksiskaan, joten meidän hauskanpitomme jatkui kotimatkallakin. Jenssu muuten opetti minulle viittomakieltä, ja nyt osaan jo muodostaa muutaman lauseenkin!
(Esimerkkeinä: "Minä olen piirustuksenopettaja", "Vitun paska lehmä", "Se nainen pätee koko ajan", "Natte on hyvä kissa" sekä "Minä haluan sinun - " no jaa, ehkä olisi paras jättää se kertomatta. 

Olin kolmen aikoihin yöllä kotona, ja nukuin aamulla pitkään. Silti on nukuttanut koko päivän. Ehkä menen nyt nukkumaan univelkaani - Öitä! 

4 kommenttia:

 1. Paljosti onnea vielä täälläkin! Näytä niille! :D

  VastaaPoista
 2. No se vesi oli ihan lämmintä niin oli mukava uiskennella, vaik muiden mielestä se oli ehk kylmää :P

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ^^ Pakko sanoa, jotta numero kympillä on upea sponssimekko päällä :D <3

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia onnitteluista, vähän myöhässä ehkä! :)

  VastaaPoista