keskiviikko 13. toukokuuta 2015

May I introduce: Crash and Jona Tee!

Olen unohtanut esitella kaksi uusinta H.E.A.T-projektini tuotosta! Crash (rummut) ja Jona Tee (koskettimet) ovat nyt valmiita, Erikin (laulu) ja Ericin (kitara) olen esitellyt jo aiemmin, enää puuttuu Jimmy Jay (basso).

Crashin sain valmiiksi jo huhtikuun alkupuolella. Tätä kuvaa oli todella mukava ja mutkaton piirtää, toisin kuin esimerkiksi Ericiä. Kasvoihin olen erityisen tyytyväinen, sillä ne jopa näyttävät Crashin kasvoilta, mikä on tietysti muotokuvassa aina hyvä merkki. Heh! Luonnostelin ilmeisesti liian kevyesti, sillä huomasin virheet mittasuhteissa vasta liian myöhään, kun kuva oli melkein valmis. Kuvan valmistuttua en halunnut nähdä sitä silmissäni ja koin taas "synnytyksen jälkeistä masennusta" eli toisin sanoen kuva oli minusta aivan hirveä.

Nyt sitä voi taas katsoa pää vähän kallellaan. Heheh. Crash kuitenkin itse tykkäsi!


Crash vastasi kesken työpäivän, meinasi tulla pissa housuun. Jonan kuva tuli valmiiksi toissapäivänä. Otin opikseni edellisen kuvan virheistä, ja panostin enemmän luonnosteluun. Se osoittautui hyväksi päätökseksi. Tämäkin työ oli loppujen lopuksi yllättävän vaivaton, mitä nyt vähän tuskailin hiusten kanssa, mutta se on normaalia. Olen melko tyytyväinen, vaikka ei tämäkään kyllä ihan täydellinen ole. :D Vähän parempaan olisin vielä voinut pystyä.

Jona on kiva tyyppi muun muassa siinä mielessä, että hän usein vastaa kommentteihin ja viesteihin somessa. Se oli juurikin Jona, joka vastasi ensimmäiseen viestiini Erikin kuvan piirrettyäni. Tämän kuvan lähetin taas Facebookissa, mutta tägäsin Jonan myös Instassa, ja siihen hän vastasi samantien, ja jakoi kuvan omalla tilillään.

Alkperäiset kuvat on ottanut Kristian Reuter, joka kommentoi Jonan kuvaa: "Awesome use of my original photography!" Kristian on H.E.A.T:in "hovikuvaaja" ja hän pääsee lavalle ottamaan kuvia läheltä, mistä syystä hänen ottamansa kuvat on usein parhaita. On tyypillä tietysti taitoakin, koska sitä vaaditaan jos aikoo saada esimerkiksi Erikistä tarkkoja kuvia. Hehe.


Jona Teen Instagram2 kommenttia:

  1. ihan mielettömiä töitä! Oot mielettömän lahjakas! ^_^ saat kyllä olla ylpeä itsestäsi!

    VastaaPoista