tiistai 8. heinäkuuta 2014

Tältä näyttää kesän kuumin auto - Katso hurjat kuvat!

Viikonloppuna sään muututtua taas kesäiseksi, palasin hetkeksi vanhoihin karvoihini ja kaivoin sänkyni alla  rullalla pölyttyneet teipit. Kohtuullisesti pysyi teippi näpeissä vieläkin, vaikken sitä kahteen vuoteen olekaan pyöritellyt. 

Tarkoituksenani oli totetuttaa kaverilleni (Miss Rock -finalisti, huippu-alternative-malli yms. yms.) Natelle kehittämäni synttärilahja - tosin kuten mainittu - pari vuotta myöhässä. Kyseessä oli siis Naten auton (Koppiksen) teippaaminen Vaaleanpunainen pantteri -teemalla. Teipit väsäsin ja tulostin silloin kun olin vielä alalla töissä, ja konepellin olin saanut teipattua aiemmin, mutta Koppiksen muu maalipinta kaipasi hienosäätöä ennen teippien asentamista, mutta nyt se oli vihdoin valmis.

Koppis (Kuvat otettu Naten tabletilla)


Tältä näytti suunnittelupöytä.


Natte toimi taitavasti apukäsinäni, sillä isojen teippien käsittely yksin on hieman haastavaa. Neljä tuntia askarreltiin ja föönailtiin, ja lopputulos oli niin synttärisankarin, kuin naapurienkin mieleen (no totta helvetissä!)


Pantteri-Koppis: 
Kertokaahan minulle jos bongaatte Koppiksen jossain! ;)

Sänkyni alta löytyi myös pari tekemääni sisustusteippiä, jotka päätin liimata samantien seiniini:

Sängyn päädystä se minua tuijottelee.


Tuolla oli aluksi jalat suorina, eli se seisoi, mutta askartelin sille loikkaavan asennon.3 kommenttia:

  1. Niin hieno automobiili!! WAAAUUUU!!! toi yksisarvisen luurankokin on tosi cool, kelpais!

    VastaaPoista
  2. Ooh, miten hieno auto! Kyllä saattaisin hihkua ukolle "KATO KATO KATO MIKÄ TUO ON!" jos näkisin jossakin xD Herttainen ja söpö.

    VastaaPoista
  3. No on kyllä varsin päräyttävä kiesi! :D

    VastaaPoista