keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

May I introduce: Erik Grönwall

Mainitsin South Park -postauksessa H.E.A.Tista ja sen ihkuakin ihkummasta laulajasta. Tajusin, että minun on ikuistettava se paperille. Niinpä vuoden tauon jälkeen, otin kynät käteen, ja vietin monta aurinkoista iltaa ruudun ääressä tuhertamassa. 

Kunnon työn piirtämisessä menee monia monia tunteja. En ikinä piirrä mitään valmiiksi yhdeltä istumalta, vaan valmistumiseen saattaa mennä kuukausia. Siksi ilmeisesti piirtämisestä palautumiseenkin menee paljon aikaa! En enää juuri koskaan piirtele mitään kevyesti luonnostellen - en vain näe siinä mitään pointtia, kun kerran minulla taito riittäisi tarkempaankin työhön. Piirtäessä olen kärsivällinen ja pikkutarkka. Tästä olen ylpeä, sillä se onkin ainoa elämänalue, johon se pätee.

Mallikuvan valitsin H.E.A.Tin Facebook-sivuilta. Pyörittelin paria vaihtoehtoa, mutta päädyin tähän, sillä ensinnäkin se on kuvattu South Parkissa, toiseksi, siitä välittyy räjähtävä Erikille ominainen energia. Kuvan on ottanut Kristian Heat Reuter.Alkaa... 
 Yllä oleva kuva on otettu 30.6. ja sain sen valmiiksi 22.7. mikä tarkottaisi sitä ettei Erikissä nokka tuhissut kovin paljoa kolmea viikkoa kauempaa!

Jatkuu... 

Pikkuhiljaa...
En ole ihan varma teinkö virheen, kun en jättänyt taustaa ihan vain valkoiseksi (joskus muistan mananneeni, että jatkossa en piru vie koske taustoihin, mutta siitä on niin kauan aikaa, ettei sitä voi muistaa). Harmaassa taustassa vaaleat kohdat, kuten sormet erottuvat ilman ääriviivoja. Toistaalta se tuntuu myös vähän levottomammalta. No jaa, ehkä se tausta on ihan hyvä juttu kumminkin.
Olen itse hyvin tyytyväinen tähän työhön. Valmiin kuvan lähetin H.E.A.Tin pojille Facebookin kautta, ja se jaettiin bändin sivulle, minkä lisäksi Erik jakoi sen omassa instagrammissaan sekä twitterissään! Voi jukupojat! Kyllä nyt on saanut Mortianna huomiota!

Jos haluatte nähdä piirroksiani vuosien varrelta, niitä löydätte tästä ja tästä.


4 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Itselläni meinaa aina kärsivällisyys loppua kesken lyijäri töiden kanssa :) Monen tunnin projekteja tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia niitä pitääkin piirrustelle osissa monia viikkoja. :D

   Poista
 2. Jostain syystä bongasin vasta nyt siut blogin, miksi en ole eksynyt tänne aiemmin?! Pakko oli tulla kommentoimaan, että damn kun oot taitava piirtämään! Aivan uskomattoman hienoja töitä ^_^ Ootko ihan itseoppinut vai käyny jotain kursseja/kouluja?
  Voi kun oma hermokin kestäis tuommoista pikkutarkkaa työskentelyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ja tervetuloa joukkoon! :)
   Olen kyllä käynyt jotain piirustuskerhoja, mutta olen kyllä sitä mieltä, että piirtäminen on pitkälti taitolaji, ja se vain pitää oppia itse. Mutta kyllä tiettyjen vinkkien saaminen etenkin varhaisessa vaiheessa, auttaa!

   Poista