lauantai 1. maaliskuuta 2014

Linssin eteen jälleen

Syksyllä päätin pitää pienen tarjoutuksellisen tauon malleiluharrastuksestani, koska jostain syystä siitä tuntui menneen maku. Koin ulkonäköpaineita ja motivaation puutetta, lisäksi uusien ihmisten (kuvaajien) tapaaminen oli minulle uuvuttavaa. Tuntui, että minulla on ideat lopussa ja kuvausten tarkoitus hukassa. Tauko teki hyvää, koska nyt olen taas aivan uudessa vireessä!

Syksyn viimeinen kuvaussessio oli noin viikkoa ennen halloweenia L5Vision-studiolla, enkä talven aikana buukannut enää uusia kuvauksia. Marraskuussa kävin yksissä kuvauksissa, jotka olin sopinut jo ennen päätöstäni jäädä "lomalle". Ne olivat hammaskeijukuvaukset Jalkasen Jukan kanssa. Seuraavan sessio oli helmikuun alussa saman kuvaajan kanssa samassa paikassa ja samalla teemalla. Tällä kertaa kyseessä oli se inhottava, ilkeä keiju, joka käy salaa kutistamassa vaatteita kaapissa. Viikko sitten otin jopa askeleen siihen suuntaan, että uskaltauduin ihan uuden kuvaajan kanssa sessioimaan! Kyseessä oli kuvaaja nimeltään Ossi Lehtonen, ja mukavaa oli.
L5Vision

Jukka Jalkanen
Jukka Jalkanen

Ossi Lehtonen
(Lisää kuvia Mortiannan fb-sivulla!) 

On kyllä todella tärkeää että kuvaajan kanssa tulee juttuun. Muuten koko touhusta katkeaa kärki, koska harrastusmalleilua tehdään vain sen tekemisen ilosta. Jos kuvaaja saa olon tuntumaan epämukavalta, ei tekemisessä ole paljoa iloa.

Sain myös käsiini (reilun puolen vuoden viiveellä) kuvat viime kesän Turunsessiostani. Mutta kuten kulunut sanonta kuuluu, parempi myöhään kun ei milloinkaan. :) Kuvat otti Arto Soini, ja olin oikein tyytyväinen niihin.

Arto Soini

6 kommenttia:

 1. Miten tuo harrastusmalleilu toimii käytännössä? Oikein kivoja kuvia, erityisesti tuo korsettikuva. Ihanan sorja vartalo :)
  Näytät aika pitkältä niin mietin, että kuinka pitkä mahdat olla? Vai onko liian henkilökohtainen kysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos harrastusmalleilu kiinnostaa, niin kannattaa vilkaista aiemmat postaukseni:
   http://bymortianna.blogspot.fi/2013/05/kuvauspaiva.html (video kuvauspäivästä)
   http://bymortianna.blogspot.fi/2013/05/mallin-muistilista.html (Mallin muistilista ensimmäisiin kuvauksiin).
   Käytännössä kuvaaja ja malli ottavat yhteyyttä toisiinsa ja sopivat päivän ja paikan jossa kuvataan ja mitä kuvataan (millaiset vaatteet ja hiukset meikit yms.) Kuvaajia löytää esim. Facebookista monista yhteisöistä, linkkejä löytyy tuosta videopostauksesta. :)

   Ja pituuden tiedustelu on sallittua, eikä liian henkilökohtaista. :) Olen 171 cm.

   Poista
 2. Korsetti kuva on niin quuma <3 toi keijuidea on kyllä helkun hyvä! Ja vähän erilaisia keijuja kuin yleensä

  VastaaPoista
 3. Uuh la laaa mitä kuvia! :D
  Hihihi..hammaskeijulut xD

  Ihanaa kun oot saanu innostusta takaisin, ei väkisin vääntämällä mitään hyvää tulekaan aikaiseksi ja oma fiiliksen kuuntelu tärkeää. <3

  Ah..kuolaan tota sun muhkean muhkeeta silinteriä! >_<

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi silinteri on ihan kunnollinen, eikä sellanen säälittävä lelu kun yleensä pilailukaupoissa. Sen Jukka osti jostain, hittokun en muista mistä...

   Ja kiitoksia! ^_^

   Poista
 4. tuolta

  http://www.aprilli.fi/aprilli/silinterihattu-korkea/93183/dp#.UxTnRvl_szY

  VastaaPoista