maanantai 11. marraskuuta 2013

Cry for Mercy

Joku saattaa ehkä muistaa minun valitelleen yksinäisyyttäni, jota koen melko usein. No, tämä viikko on ollut seurantäyteinen, sillä Mercy oli luonani kylässä tiistaista sunnnuntaihin! Vaikka yksiötäni ei olekaan suunniteltu kahdelle henkilölle, tämä viikko on ollut todella kiva!

Mercy saapui tosiaan tiistaina, ja lähdin häntä vastaan Pasilan juna-asemalle. Tiistaina kokeiltiin jopa tankoilua sen jälkeen kun olimme ensin treenikaverini Lauran kanssa treenanneet, mutta tiistain jälkeen emme jostain syystä enää tangolle kavunneet.

Mercyllä oli alkuviikosta muutamat kuvaukset ynnä muuta menoa. Keskiviikkoiltana käytiin On The Rocksissa Multi Climexin keikalla! Musiikki oli hyvää, seura oli mukavaa, meininki kova ja mitäpä olisi psychobilly-keikka ilman muutamaa vilahtavaa tissiä. Horror Shop oli paikalla kojuineen ja ostinpa itse sieltä söötin kangaskassin, jollaista olin tuumaillut tarvitsevani.

Mercy katselee haikeana junan ikkunasta ulos

Minäkin katselen haikeana ulos ikkunasta...
Yleisökaverikuva.
(Naps: Minna Holstikko)


Saatiin vähän yliystävälliset tervetulotoivotukset Rocksissa, ja maskit jäi sitten MEIDÄN poskiin! 
Tällanen pussukka tarttu mukaan


Mercyn piti lähteä jo aiemmin sillä viikolla mutta jäikin sitten ilostuttamaan minua koko loppuviikoksi. Lauantaina käytiin Lepakkomiehessä katsomassa keikkaa, mutta ei kyllä oltu siellä sitten ihan loppuun asti, kun alkoi ahdistaa kun porukkaa oli niin hirveästi.

Lepakkomieheen menossa tämän näköisenä

Lepardimimmit lähössä ulos
Tänään päivällä sitten saatoin tilapäisen avovaimoni pohjoiseen vievään junaan ja sinne se sitten meni.
4 kommenttia:

  1. Ihanan ihan pinkki otsis <3 Nättinä oot ollu liikenteessä :)

    VastaaPoista
  2. Hello! Käy checkaamassa blogini ja liity lukijaksi, jos tykkäsit :)

    http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi/

    VastaaPoista