maanantai 12. elokuuta 2013

Kuinka luoda opiskelija-look

Insanityllä oli niin mahtava haaste blogissaan, että minun oli pakko tarttua siihen! Haaste oli löytää vaatekaapistaan asukokonaisuus, jonka hinnaksi muodostuu korkeintaan kaksikymmentä euroa. Opiskelija-look siis! Innostuin haasteesta niin, että kokosin peräti neljä asua.

Lähes aina netissä vaatteita ihaillessani shopppailun kompastuskiveksi koituu kovat hinnat. Minä itse en juuri koskaan osta mitään normaalihintaista, vaan selaan aina alennuskorit ja kirpputorit. Minulla on käsitys siitä, mitä suostun mistäkin vaatekappaleesta maksamaan, en siis tosiaankaan käytä esimerkiksi kolmeakymmentä euroa pelkkään toppiin! Ehkä siksi tämän haasteen voittaminen olikin melko helppoa. Muistan lähes poikkeuksetta mistä olen minkäkin tavaran saanut, mutta en tapaa yhtä tiukasti painaa mieleeni mitä se on maksanut.

Minulla on myös kumma tapa saada tavaraa ilmaiseksi. Mistä olen tietysti erittäin kiitollinen! Yksi rahaa säästävä löydös on ah, niin armas Ebay. Nämä kolme seikkaa yhdessä säästävät paljon rahaa, ja loivat nämä neljä asukokonaisuutta:



 Asu yksi. Tässä lookissa voisin tosiaan vaikka kulkea kaupungilla, tosin vyön vaihtaisin toiseen, koska tuo naru on täysin laaduton muovinpätkä, josta ei ole muut kuin päänvaivaa. Tuon paidan ostin Arabian kauppakeskuksesta sellaisesta halpisvaatekaupasta, jotka tuovat hassuja vaatteita ulkomailta. Paidassa oli silloin vielä hihat, mutta koska kangas on laadutonta ja repeilee, koitin pelastaa paidan leikkaamalla hihat pois. Tämä on se kolikon kääntöpuoli - kun ostaa aina vain halpaa, saa paskaa!


 Asu kaksi. Tuo on vähän kummallinen yhdistelmä, joten en ehkä ihan näitä pukisi yhdessä ihmistenilmoille. Topin ostin tutulta, jolta ostin ison kasan vaatteita ja maksoin könttäsumman. Muistaakseni laskin vaatteiden keskiarvon olleen n. neljä euroa, mutta voin muistaa väärinkin *vihelt*. Nuo leggarit ovat aivan loistavat ja mukavat päällä, tosin eivät kovin huippulaatuiset.Nuo maiharit eksäni osti minulle kirpparilta. Niissä ei ollut nauhoja joten ostin niihin uudet.Asusta puuttuu laukku, eli jos sen haluaa lisätä, pitää ehkä jättää vyö pois. Toisaalta asu olisi ehkä parempi niin.

 Asu kolme. Näyttää mielestäni ihan kelvolliselta. Boleron ostin samasta kaupasta, kuin ykkösasun ruutupaidan. Jälkeenpäin kun mietin, saattaa olla, että se perkule maksoikin 10 euroa, mutta jos näin on, kuvitelkaa, ettei se ole kuvassa! Toppi on samasta läjästä kuin kakkosasun toppi. Paksuhkot tekonahkaleggingsit ovet Seppälän epätoivoalesta, ja samat (/samanlaiset) maksoivat seuraavalla sesongilla muistaakseni kolmekymppiä. Kengät sain poikaystävän kaverilta, koska hän ei enää tykkää käyttää korkoja.


Asu neljä, johon unohdin kirjoittaa loppuhinnan, mutta se ei ole kovin vaikea päässä laskea. Tässä käy ilmi tämä liukas tapani saada asioita ilmaiseksi. Tuon mekon ja kengät olen saanut kavereilta (kiitos vaan hirmuisesti, Satu ja Natte!) Laukku puuttuu tästäkin, mutta tähän onkin sitten varaa valita vaikka vähän kalliimpikin laukku! ;)

Mikä asuista on teidän suosikkinne? Minun on sanottava ehdottomasti numero neljä. Mekko on niin tyylikäs, ja kengät mukavat jalassa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä asu!

Tietysti haastan teidät kaikki! Käykää Insanityn blogissa ja katsokaa video. Sitten vaan blogittamaan!


8 kommenttia:

  1. Ihanat nuo viimeisen asun kengät! Do want.

    VastaaPoista
  2. Mulla tuli viimeisen asun kengistä mieleen vain älyttömän hienot, mutta pakko kai uskoa että ne on vielä mukavatkin, jos sanot niin! Kiva ajatus tää haaste muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis, ne istuu tosi hyvin jalassa ja tuo pohja tukee jalkaterää koko matkalta. Ainoa miinus on nuo remmit, jotka alka hiertää jonkin ajan kuluttua, mutta enpä oo ennen käyttänyt niitä sukkahousujen kanssa. Se voisi ehkäistä asiaa.

      Poista
  3. Voiiii tuo nelonen! Ihana mekko. Tykkäsin myös kakkosesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihana mekko, tosi kauniisti istuva, eikä ainakaan mun mielestä näytä miltään perus-Hellbunny-kamalta. :) Sain sen kaverilta joka halusi päästä kaikesta "pinap"-kamasta eroon.

      Poista
  4. Tulin vain sitä sanomaan, että mie tosiaan tänään tulin höpöttämään sulle Subwayssä ;) Oli kiva nähdä! Olin niin väsynyt päivästä ja olo oli vähän huono, että unohdin sanoa, että blogisi on yksi lemppareistani! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sinä ja sun blogi on kyllä tuttuja :) Kiva kun tulit höpöttämään, ja kiva että tykkäät blogista! ^_^

      Poista