perjantai 9. elokuuta 2013

Kirputtaa

Kirin vähän kiinni ja niputan kolme asiaa samaan postaukseen: Liikuntakatsaus, kirpparireissu ja viimeisin kuvussessio!


Olen kävellyt ja tankoillut kuulaisesti heinäkuussakin! Lisäksi treenijanalla näkyy violetteja rullistelupalluroita, kuten huomaatte. Rullaluistelussa ikävää on se, että vasen luistin hankaa jalkani sisäsyrjään vesikellon joka kerta. Nyt tosin rulliksetkin on telakalla, koska rullat olivat niin paskaiset, että ne on pakko putsata, mutten saa rullia auki vain yhdellä kulma-avaimella. Eipä viimepäivinä ole liikunta muutenkaan maistunut, sillä aloitin uudessa työpaikassa, ja ennen kuin saan asiat siellä sujumaan, en ole jaksanut tehdä mitään muuta. Mutta huomenna taas tankoillaan! 

Onko tuo joku mun rullaluistelutoppi kun se on mulla aina päällä... 

Tässä nyt vielä tämä mun ylpeys, aysha. 


Se liikunnasta.

Kävin myymässä rock-kirppiksellä tavaraa, ja kokemus oli mukava. Harmi vaan, että kävijöitä ei ollut  ihan hirveästi, joten kaupankäyntikään ei ollut ihan päätähuimaavaa. Pääsin kuitenkin joistain tavaroista eroon, ja menen varmasti seuraavallakin kerralla myymään! Seuraavan kerran on huhuttu olevan PRKL Clubilla, ajan tasalla pysytte täällä.

Minun myyntipöytäni
Käytiin taas Ketun kanssa kuvailemassa mun viimeisenä lomapäivänä. Käytiin pyörimässä Vanhassa Porvoossa ilta-auringossa. Kuvista tuli taas hienoja. Kun oltiin lähdössä, meidän (siis Ketun) pysäköidun auton alle parkkeerasi kissa. Houkuteltiin se pois sieltä ja kävi ilmi että kisuli oli ei vain erittäin hellyydenkipeä, mutta myös likainen ja laiha. Ja täynnä kirppuja... Koko loppuillan oltiin ihan paranoideja että kutiseeko se pää nyt, levisikö ne kirput meihinkin, mutta selvittiin säikähdyksellä. Säälitti vaan todella paljon jättää se ihana söpsykkä kulkukissa sinne aivan yksin. :(


Kuvat: Tuula Ylikorpi


6 kommenttia: