lauantai 24. tammikuuta 2015

Tammikuu.

Tammikuu on monille uusien intoinutmisten ja ryhdistäytymisen aikaa, niin myös minulle. Olen ollut tämän kuukauden todella aktiivinen (= pirun kiireinen!) ja syönyt terveellisemmin, sillä olen radikaalisti vähentänyt herkkujen syömistä. Kyllä, se on ollut vaikeaa, kiitos kysymästä.

Sain kaveriltani joululahjaksi kaksi viikkoa ilmaista aikaa samalle salille missä hän käy. Niinpä pidin tehokaksiviikkoisen täynnä jumppaa (ja teatteritreenejä). Loppujenlopuksi pääsin kokeilemaan body combatia, body attackia ja RPM:ää, ja edellämainittu järjestys kertoo myös suosion. RPM (sisäpyöräily) oli aivan kamalaa, tosin se on juuri sitä mitä eniten tarvitsen, eli reisiä. Attack (airobicin tyyppinen) oli ihan OK, mutta ei vienyt mennessään, mutta combatista olen tosi innostunut! Aion jatkaa sitä omalla salillani myös (ja sain töistä joululahjaksi sopivasti Virike-seteleitä).

Combat on siis liikuntamuoto missä hyödynnetään liikkeitä eri taistelulajeista, kuten nyrkkeilystä, karatesta, capoeirasta ja ties mistä. Vähän niinkuin varjonyrkkeilyä. Tai jotain. Joka tapauksessa sopivan aggressiivista, ja yllättävän koukuttavaa! Innostuin jopa ostamaan itselleni jumppahousut! En olisi uskonut että tuonkaltainen liikuntamuoto veisi minua mennessään, mutta kyllä se vähän taisi. Tai sitten kyse on vaan uutuudenviehätyksestä.

Junppahousut!
Tankotunteihin on tullut taas parin kuukauden tauko. Tarvitsisin treenikaverin! Jonkun joka kävisi tunneilla kanssani. Tai treenaisi kotona kanssani, yksintreenaamisesta ei vaan tule mitään, se on ihan vissi juttu. Tosin alkukevään tulen olemaan niin kiireinen teatteriesityksemme kanssa, että tankotunteja voisin siirtää vähän tuonnemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti