keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Huhtikuu!

Maaliskuu on takana ja samoin on maaliskuinen haasteeni! Funtsitaans vähän miltä tuntui rajoittaa radikaalisti tiukassa istuvaa tapaa kuukauden verran. Postaus sisältää paljon omaa ajatuksenjuoksuani, enkä takaa sen olevan kauhean kiinnostavaa. 

Haasteeni säännöt olivat siis: Ei herkkuja arkena, vain viikonloppuisin (pe klo 17-su), paitsi jos joku tarjoaa, sitten saa syödä, sekä toisena poikkeuksena leffanamit.

Miten pärjäsin? Yhtenä päivänä ostin itse Milky Way ja Twix -patukat, yhtenä päivänä aloitin viikonlopun jo työpäivän aikana (perjantaina) syömällä yhden Dumle-patukan. Kerran kävin leffassa, jolloin ostin irtokarkkeja, mutta sehän olikin sallittua, ja yhtenä päivänä sain Pätkis-pussin, ja se meni heti. Parina päivänä sain töissä asiakkaan luona pari Fazerin konvehtia, kun niitä oli sellaisessa kulhossa tarjolla. Mutta vain muutama pieni sääntörikkomus koko kuussa! Olen aika positiivisesti yllättynyt, sillä uskoin tämän kuun olevan ihan hirvittävän paljon kamalampi ja vaikeampi.

Miten "paasto" on vaikuttanut? Paino ei ole pursunnut enää yläkanttiin. Ei se ole varsinaisesti pudonnutkaan, mutta se ei heittelehtinyt enää yhtä ylös kuin silloin, kun veti suklaatia naamaan joka päivä. Nyt pari päivää huhtikuuta on tullut taas napsittua herkkuja, koska nyt ei ole enää PAKKO olla ilman. Mutta huomattavasti pienempiä määriä kuin ennen (ainakin aluksi!) Olen huomannut, että enenevissä määrin ei teekään enää mieli suklaata sen monissa muodoissa, vaan kaiken maailman hiilarimössöjä sen sijaan kuten kroisantteja ja viinereitä. Outoa.

Aion jatkossakin rajoittaa naminmussutuksen viikonloppuun, mutta en ehkä aivan yhtä tiukasti, sillä kun kielsin sen itseltäni täysin viikolla, viikonloppuna söin todella huonosti mitään muuta!

1 kommentti:

  1. Mä oon saanut loistavasti menemään sipsin syönnin sillein, että kaksi pussia kuukaudessa. Ei oo oikeestaan mitään ongelmia ollut. Välissä vetelen silti itte tehtyjä muffinsseja tai jotai tällästä, mutta se että jos niitäki syö vaan kerran kuukaudessa ni ei senkää pitäs kyllä ongelma olla xD Entiset ranskikset ja kalapuikotkin jääneet vähemmälle, sen jälkeen kun näin ruokaohjelman jossa kerrottiin, että kotiin ostettavat ranskikset on KAIKKEIN epäterveellisempiä. Sen sijaan vaikka mäkkäristä ostetut oli terveellisempiä. Kotiin ostettavat ruuat vaikuttavat siis ihan hitosti! Huh huh. Mä en halua ajatella että verisuonet on tukkeutuneet kun niissä kulkee väärää rasvaa, yöh, se mielikuva pitää mut erossa tupakastakin..

    VastaaPoista