sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Under The Mistle Tease

Eilen sain ensikosketukseni burleskiin, kun olin katsomassa ensimmäistä kertaa burleskia Under The Mistle Teese -tapahtumassa. Show oli mahtava; oli tasseleita, kimallusta, musiikkia ja upeita asuja!

Hyvä on, ei nyt voida ehkä puhua ensikosketuksesta, sillä olenhan minä katsellut esimerkiksi videoita netistä, mutta yhtään live-esitystä en ole koskaan ennen nähnyt. Tapahtuma tuli puheeksi kaverini Ketun kanssa, ja päätimme lähteä yhdessä. Kettu hommasi itsensä tapahtumaa kuvaamaan, ja minä pääsin ovelle tarkastamaan lippuja, josta syystä myös pääsin itse ilmaiseksi sisään. Burleskihenkisesti minun piti pukeutua pipariksi, mutta pipariasut olivat päässeet loppumaan. Sain kuitenkin pukeutua ihanaan poroasuun, joka tuli talon puolesta. En olisi halunnut luopua siitä ollenkaan, se oli mukava sukkapuku ei kiristänyt eikä puristanut mistään!

Sain poroasuni vuoksi jopa huomiota, ja yleisöstä osa halusi napsaista minustakin kuvan muistoksi. Esitysten välissä meitä saattoi Ketun kanssa vähän ehkä lapsettaa, ja Kettu valjasti minut ja sitten ravattiin ympäriinsä. Väliaikoja oli yhteensä kolme, kaksi 20 minuutin taukoa ja yksi puolentunnin paussi. Mielestäni kaksikin taukoa olisi kyllä riittänyt vallan hyvin.

Esiintyjää oli jos jonkinmoista, esimerkiksi Olivia Rouge, joka oli emännöimässä Pin-Up Finland -kilpailua silloin kun itsekin osallistuin siihen. Oma suosikkini oli Lady Laverna, jonka liikkuminen, esiintyminen sekä laulutaito tekivät vaikutuksen. Miesvahvistuksena toimivat Bent Van Der Bleu (jonka ensimmäinen hahmo oli Petteri Punakuono, ja itsehän porona katselin posket hehkuen kuumaa miesporoa!) sekä pick-up-poikana toimiva lihaksiaan pullisteleva Holiday Hunk!Lady Laverna 
PETTERI!
Olivia Rouge
Holiday Hunk siivoamassa jälkiä.
Minä ja Lady Laverna yhteiskuvassa!


Itse en jaksanut ottaa tapatumasta kuvia, joten kuvat - kaikki paitsi ensimmäisen - on ottanut Tuula Ylikorpi.

Tapahtuman jälkeen esityksistä inspiroituneena kokeilin pyöritellä omia tasseleitani - ja onnistuin!. Ne tulivat minulle postissa aiemmin tällä viikolla ja tietysti heti niitä testattuani en saanut niitä kuin heilumaan villisti sikin sokin. Eilen onnistuin pyörittämään hienosti sekä samaan, että eri suuntiin yhtä aikaa! Kaiken lisäksi sain tämän kaiken videolle mutta se video jää nyt jakamatta. ;) 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuvien kanssa piti säätää hieman, joten välillä ne oli piilossa. :)


   -Kettu

   Poista
 2. Minäkin kävin ekaa kertaa burleskia katsomassa tuossa muutama vko sitten Treella. Laverna oli myös siellä. (http://tampere.kohokohdat.fi/teerenpeli-teasen-loistokkaan-jouluinen-burleski-ilta-7-12/)Aion totta tosiaan ottaa tavaksi käydä katsomassa, kun vaan tilaisuuksia osuu kohdalle! Ihana tuo sun poroasu:)

  VastaaPoista